Vechtdalconcert 2016 Theater De Voorveghter Hardenberg

Op zaterdag 18 juni a.s. wordt alweer voor de negende keer het Vechtdalconcert georganiseerd. Dit jaar hebben Rotary Ommen- Dedemsvaart en Rotary Hardenberg  de handen wederom in elkaar geslagen om hier samen weer een groot succes van te maken.  Een feestelijke muzikale avond waar over nog lang wordt nagesproken, een muzikaal spektakel van de bovenste plank!

De locatie is ook dit jaar weer Theater de Voorveghter in Hardenberg. Het sponsordiner wordt dit jaar weer verzorgd door Jaap Istha van sterrenrestaurant de Bokkepruik in Hardenberg. Muzikaal en Culinair genieten dus! Natuurlijk ontbreekt ook de spetterende afterparty niet….

Muzikaal thema 2016: Barbara Streisand …..

Na het grote succes van het Musicalprogramma ,het Nederlandse Lied en het Songfestival,  zijn we ook dit jaar weer op zoek gegaan naar een bijzonder, aansprekend thema. En dat hebben we gevonden, namelijk het oevre van Barbara Streisand!

Barbara Streisand debuteerde in 1962 en is dus al bijna 55 jaar actief als zangeres. U kent natuurlijk de grote hits zoals Tell Him, Memories  en Woman in Love. Maar Barbara heeft in al die jaren ook vele liedjes gemaakt die u zullen verrassen! Barbara Streisand heeft maar liefst 2 Oscars, 5 Emmy’s en 8 Granny’s gewnnen en is de eerste artieste die in 6(!) decennia met een album op nr. 1 heeft gestaan!


Tijdens het Vechtdalconcert zullen de liedjes van Barbara Streisand voor u worden vertolkt door meerdere artiesten.
We zijn blij dat niemand minder dan Petra Berger heeft toegezegd op deze avond graag een aantal songs van Barbara te willen vertolken.

Maar ook Anja Dalhuijsen, bij velen van u nog bekend als finalist van The Voice of Holland, levert haar muzikale bijdrage aan deze avond. Maar dit is slechts een tipje van de sluier… Zoals we van onze muzikaal regisseur Henk Ruiter gewend zijn maakt hij er een weer een muzikale topproductie van, met voor elk wat wils!

Het wordt weer een feest der herkenning dat u niet wilt missen! 

Voor wie doen we het?

De organisatie van het Vechtdalconcert kent meerdere doelen.

Allereerst willen we voor de negende keer een muziekspektakel neerzetten dat zijn weerga niet kent. Het concert heeft inmiddels een goede naam opgebouwd en is jaarlijks uitverkocht!

Daarnaast zetten we ons in voor een  goed doel. Het goede doel van het Vechtdalconcert 2016 is Stichting Marianne Center.  Deze stichting is ontstaan als een intiatief uit Hardenberg, en heeft als doel Keniaanse verstandelijk gehandicapten in staat te stellen meer onafhankelijk te worden en om volledig geintegreerde en geaccepteerde burgers te zijn van de Keniaanse maatschappij.

De opbrengst van het Vechtdalconcert zal worden gebruikt om een bakkerij bij het Marianne Center te realiseren, waar de jongeren hun zelf gemaakte producten kunnen verkopen.   

Wat kunt u doen?

Natuurlijk wilt u deze avond niet missen. Een unieke stijlvolle muzikale avond voor u en uw relaties waarmee u ook nog het goede doel steunt. Dé manier om uw bedrijf op een ‘anders-dan-anders’ manier onder de aandacht te brengen bij uw relaties en ondernemend Vechtdal.

In de bijlage treft u een aantal sponsorpakketten aan. U kunt als stersponsor één van de VIP tafels reserveren. U geniet dan samen met uw relaties (in totaal 12 personen) van een heerlijk diner verzorgd door Jaap Istha, eigenaar van sterrenrestaurant de Bokkepruik in Hardenberg. Tijdens het diner worden u en uw relaties verrast met bijzonder entertainment passend bij ons thema. Na het diner begeleiden we u naar uw gereserveerde plaatsen in de zaal waar u kunt genieten van de prachtige voorstelling. Tevens hebben we nog een aantal andere sponsorpakketten samengesteld, zodat er zeker iets van uw gading bij zit.

Wij rekenen op uw medewerking! U kunt voor nadere informatie contact opnemen met Henk Leemhuis (06-20168262) of Aline Hofstee (06-12736070).

Met muzikale groet,

Organisatiecomité Vechtdal Concert 2016

Rotary Ommen Dedemsvaart & Rotary Hardenberg 

Share |